Natuurkamer

natuur 2

De Natuurkamer is een kamer die rust uitstraalt. De kamer bevindt zich op de eerste verdieping naast de romantischekamer en heeft een tweepersoonsbed. Daarnaast staat aan weerszijde van het bed een nachtkastje met daarop een leeslampje.

natuur 1

Tegenover de kamer is er dan nog de gezellige zitkamer, speciaal voor u, waar het uitgebreide ontbijt zal worden geserveerd, waar je wat kunt lezen, muziekje luisteren of televisie kunt kijken. (Wij boeken nooit 2 gezelschappen gelijk, zodat u de zitkamer helemaal voor u zelf heeft) Uiteraard is hier ook een draadloos internet beschikbaar en heeft u in de zitkamer de beschikking over een minibar met wat drankjes,(uiteraard ook geschikt om uw drink- en etenswaren te koelen), en een combimagnetron om eventueel een maaltijd o.i.d. op te warmen. Verder heeft u in deze kamer de mogelijkheid, zo vaak u wilt, zelf een lekkere kop koffie of thee te zetten.

ontbijt

Natuurlijk is het ook mogelijk uw ontbijt (allergenenkaart is aanwezig) of kopje thee of koffie tussendoor bij mooi weer op een van de terrassen in de tuin of in de veranda te nuttigen.

Let op: Huisdieren zijn niet toegestaan en wij houden de Bed and Breakfast rookvrij. U krijgt een toegangspas van de vooringang. U heeft dan de beschikking over een eigen ingang.

De kamer is te reserveren voor een prijs van €90,00 per nacht op basis van twee personen. Het bedrag is €70,00 voor één persoon. (Let op een kamer reserveren is alleen mogelijk voor minimaal 2 overnachtingen) Uiteraard zijn deze prijzen inclusief ontbijt, toeristenbelasting. Het bedrag dient uiterlijk op dag van aankomst overgemaakt te worden op ons rekeningnummer of contant te worden afgerekend bij aankomst.

Indien u een kamer voor meer dan 3 aaneengesloten nachten boekt geldt een korting van 10 % op bovengenoemde prijzen.

Ook wanneer u beide kamers boekt geldt een korting van 10 %.

Hieronder kunt u aangeven wanneer u de kamer eventueel wilt huren. Wanneer onderstaande gegevens volledig zijn ingevuld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reservering aanvragen


Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail adres

Ik zou graag gebruik willen maken van deze kamer op de volgende data:

Van datum: Tot datum:


Eventuele vragen of opmerkingen m.b.t. de aanvraag, hier ook graag aangeven met hoeveel volwassenen en/of kinderen u wilt komen