Het huis

huis 1

Wij proberen onze huishouding duurzaam te voeren, wij hebben onze woning in 2011 energie neutraal gemaakt, m.a.w. wij produceren op eigen terrein genoeg duurzame (zonne) energie om te voorzien in de verwarming van onze woning m.b.v. een warmtepomp, het warm tapwater en het overige elektra verbruik.

vijver 2

Ons afvalwater wordt op ons eigen terrein biologisch gezuiverd m.b.v. een Helofytenvijver, het gezuiverde water komt in de vijver welke wemelt van vissen en kikkers. Onze toiletten worden gespoeld met dit vijverwater zodat er een kringloop ontstaat.

groente 2

Verder hebben wij een eigen groente- en kleinfruit tuin, de vrouw des huizes maakt haar eigen jam en het broodje gezond zal allicht verse sla uit de tuin bevatten.

terrasje 2

terrasje 3

Vanaf dit voorjaar kunnen onze gasten ook gebruik maken van de nieuw geplaatste veranda in onze tuin.  Deze veranda is d.m.v. electrisch bedienbare, doorzichtige, screens afsluitbaar, zodat je bij windering en koel weer toch heerlijk in de tuin kunt zijn.  In de veranda staat een houtkacheltje en hout is voldoende beschikbaar,

20150517 194256 Custom

zodat het in de veranda ook op een frisse avond nog goed toeven is.  Ziet u het voor u, heerlijk met een boek en een kop koffie of een glas wijn bij een knetterend haardvuur, het kan allemaal bij B&B Shalom