Romantischekamer

rood 1

De Romantische kamer is een kamer op de eerste verdieping. De romantische kamer heeft twee eenpersoonsbedden staan welke naar wens ook tegen elkaar geschoven kunnen worden. Aan de bovenzijde van elk bed heeft u de beschikking over een leeslamp om 's avonds nog even tot rust te komen met een goed boek. Naast de romantische kamer is onze andere kamer, De Natuurkamer.

rood 3

Tegenover de kamer is er dan nog de gezellige zitkamer, speciaal voor u, waar het uitgebreide ontbijt zal worden geserveerd, waar je wat kunt lezen, muziekje luisteren of televisie kunt kijken. (Wij boeken nooit verschillende gezelschappen gelijk, waardoor u de zitkamer niet met onbekenden hoeft te delen)

ontbijt

Uiteraard is hier ook een draadloos internet beschikbaar. Verder heeft u in deze kamer de mogelijkheid, zo vaak u wilt, zelf een lekkere kop koffie of thee te zetten. Ook is er een minibar aanwezig, ook geschikt om uw drink-en etenswaren koel te bewaren, en een combimagnetron om zonodig een maaltijd o.i.d. op te warmen. Natuurlijk is het ook mogelijk uw ontbijt (allergenenkaart is aanwezig) of kopje thee of koffie tussendoor bij mooi weer op een van de terrassen in de tuin of in de veranda te nuttigen.

Let op: Huisdieren zijn niet toegestaan en wij houden de Bed and Breakfast rookvrij. U krijgt een toegangspas van de vooringang. U heeft dan de beschikking over een eigen ingang.

De kamer is te reserveren voor een prijs van €90,00 per nacht op basis van twee personen. Het bedrag is €70,00 voor één persoon.(Let op, een kamer reserveren is alleen mogelijk voor minimaal 2 overnachtingen aaneengesloten) Uiteraard zijn deze prijzen inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Het bedrag dient uiterlijk op dag van aankomst overgemaakt te zijn op ons rekeningnummer of bij aankomst contant te worden voldaan.

Indien u een kamer voor meer dan drie aaneengesloten dagen boekt krijgt u een korting van 10 % op bovengenoemde prijzen.

Ook als u beide kamers boekt, geldt een korting van 10 %.

Hieronder kunt u aangeven wanneer u de kamer eventueel wilt boeken. Wanneer onderstaande gegevens volledig zijn ingevuld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reservering aanvragen


Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail adres

Ik zou graag gebruik willen maken van deze kamer op de volgende data:

Van datum: Tot datum:


Eventuele vragen of opmerkingen m.b.t. de aanvraag, hier graag ook aangeven met hoeveel volwassenen en/of kinderen u wilt komen