Romantischekamer

rood 1

De Romantischekamer is een kamer op de eerste verdieping. De romantischekamer heeft twee eenpersoonsbedden staan welke na wens ook naast elkaar geschoven kunnen worden. Aan de bovenzijde van elk bed heeft u de beschiking over een leeslamp om 's avonds nog even tot rust te komen met een goed boek. Naast de romantischekamer is onze andere kamer, De Natuurkamer.

rood 3

Tegenover de kamer is er dan nog de gezellige zitkamer, speciaal voor de gasten, waar het uitgebreide ontbijt zal worden geserveerd, waar je wat kunt lezen, muziekje luisteren of televisie kunt kijken.

ontbijt

Uiteraard is hier ook een draadloos internet beschikbaar. Verder heeft u in deze kamer de mogelijkheid, zo vaak u wilt, zelf een lekkere kop koffie of thee te zetten. Ook is er een minibar aanwezig, ook geschikt om uw drink-en etenswaren koel te bewaren. Natuurlijk is het ook mogelijk uw ontbijt (allergenenkaart is aanwezig) of kopje thee of koffie tussendoor bij mooi weer op een van de terrassen in de tuin of in de veranda te nuttigen.

Let op: Huisdieren zijn niet toegestaan en wij houden de Bed and Breakfast rookvrij. U krijgt een sleutel van de vooringang. U heeft dan de beschikking over een eigen ingang.

De kamer is te reserveren voor een prijs van €82,50 per nacht op basis van twee personen. Het bedrag is €60,00 voor een persoon. Uiteraard zijn deze prijzen inclusief ontbijt, toeristenbelasting en BTW. Het bedrag dient uiterlijk op dag van aankomst overgemaakt te zijn op ons rekeningnummer of bij aankomst contant te worden voldaan.

Indien u een kamer voor meer dan drie aaneengesloten dagen boekt krijgt u een korting van 10 % op bovengenoemde prijzen.

Ook als u beide kamers boekt, dus voor 4 personen, geldt een korting van 10 %.

Hieronder kunt u aangeven wanneer u de kamer eventueel wilt huren. Wanneer onderstaande gegevens volledig zijn ingevuld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reservering aanvragen


Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail adres

Ik zou graag gebruik willen maken van deze kamer op de volgende data:

Van datum: Tot datum:


Eventuele vragen of opmerkingen m.b.t. de aanvraag